El perquè de tot plegat

El passat 9 de novembre una gran part de veïns i veïnes del poble vam exercir el nostre dret a decidir, fet inequívoc que a Sant Cugat Sesgarrigues la gent necessita i vol canvis.
Així és com ens vam començar a trobar els que estavem disposats a formar part d'aquest nou projecte. Des d'aleshores treballem intensament, amb molta il·lusió i compromesos amb el nostre poble.
Des del primer dia aquest grup ha anat creixent. Tenim en comú la ferma voluntat de fer gestió des de l'Ajuntament amb el compromís de ser una administració honesta i oberta a la ciutadania. És per això que tenim la intenció d'escoltar-vos i treballar conjuntament.
Desitgem un Sant Cugat on l'Ajuntament estigui al costat de tots els veïns i veïnes, amatent a les seves necessitats. Un poble on totes les generacions hi trobin el seu lloc. Que el POUM (Pla d'ordenació urbanística municipal) sigui un mitjà per aconseguir el poble que entre tots volem. Que les noves tecnologies siguin entenedores i estiguin a l'abast de tothom. Un Sant Cugat on el compromís amb el medi ambient sigui un bon referent a l'hora de dur a terme qualsevol projecte i a la vegada, que cadascú en tinguem cura en el nostre dia a dia. On tots els espais públics siguin útils i dinàmics. Que les ganes de mostrar el nostre poble sigui engrescadora i ens en sentim orgullosos. Volem aconseguir ser un municipi d'oportunitats laborals.
Perquè volem un Sant Cugat transparent, participatiu, modern i ben gestionat on tots siguem iguals.
Perquè volem un Sant Cugat per viure'l, gaudir-lo i sentir-nos-en orgullosos.
Perquè volem un Sant Cugat que ens ajudi a construir un gran país.