Els nostres candidats

els candidats
els candidats
Dolors Estruga: Ha estat sempre vinculada al món de l'escoltisme i fins no fa gaire temps, com a responsable d'un agrupament. El compromís, l'esforç, el treball en equip i la defensa de la llengua i del país són valors que li han aportat l'escoltisme i que ha aplicat en el seu dia a dia. Fa més de trenta anys que es dedica a les arts gràfiques.
Ja fa anys que va arribar a Sant Cugat amb la família buscant qualitat de vida i amb la idea de formar part del poble. Participar en els actes, involucrar-se en algunes entitats i el contacte amb la gent va fer que se sentís integrada ben aviat. Se sent tan santcugatenca com si hi haguès nascut.

Ernest Duran: El xic de Ca la Tuies, té 33 anys, viu al barri de Puigcigró. Actualment treballa a Santa Oliva en un centre logístic. Col·labora en diferentes entitats del poble: grup de diables Sexes Foc, grup de Montserrat a peu, la colla gegantera Els Titots, grup Pica-soques. Forma part d'ERC Sant Cugat Sesgarrigues per escoltar el poble i treballar amb aquest magnífic grup a disposició de tots els santcugatencs i santcugatenques.

Iris Gonzàlez: 29 anys, llicenciada en economia. Viu a Sant Cugat des de fa 4 anys, a Cal Favolí.  La seva experiència en gestió econòmica de ben segur que contribuirà a assolir els objectius del grup. Creu que és important no resignar-se davant el que pot ser millor, i per això treballa amb molta il·lusió per canviar-ho.

Anto Admetlla: Els que la coneixeu, sabeu que el seu grau d'implicació amb el que fa és molt gran. En l'etapa escolar dels seus fills, va treballar colze a colze amb l'escola, formant part de l'Ampa, el taller de mares magrebines i la comissió de Reis. Coneixeu la seva manera de treballar: responsable, metòdica i disciplinada ja que va deixar la seva petjada al Casal d'Estiu, al menjador escolar i a la Ludoteca la Rutlla. Actualment segueix arrelada al teixit associatiu del poble, tant a nivell personal com familiar, formant part de diferents entitats.

Ester Raventós: Persona inquieta i treballadora. De ben jove va formar part de la Coral El Raïm i del Raïm Guitart. Durant 14 anys ha viscut al País Galleg, però finalment ha tornat a Sant Cugat i la seva inquietud l'ha portat a formar part de la candidatura d’ERC per treballar i millorar el poble.

Dani Brull: Cansat de tanta ciutat, fa 8 anys va decidir, juntament amb la seva familia, viure en un poble, buscant la tranquilitat i la proximitat amb la gent, un lloc on poder participar i que fer-ho millor sigui real. Compromís, implicació i altruisme són alguns dels seus trets característics.

Laura Galimany: Comercial de professió, compromesa amb els que sent aprop. Ha format part de vàries associacions culturals de la comarca. Des de fa 8 anys viu a Sant Cugat, on ha format una família. Actualment és representant dels pares al Consell Escolar de la Llar d'Infants.

Laura Torner: És una vilafranquina, que fa 11 anys es va casar amb el fill petit de la Quimeta de Cal Roja i ja en fa 7 que viu a Sant Cugat. És mare d’un fill de 5 anys. Responsable, dinàmica i amb molta il·lusió per treballar per millorar el  poble.

Joan Surià: De ben segur que tots el coneixeu. Pagès jubilat, va ser un dels impulsors de Sant Cugat Decideix i l’Assemblea Nacional Catalana. Afronta aquest nou projecte amb moltes ganes.

Sebastià Raventós: Afable, positiu, apassionat del cant coral, col·laborador en diverses entitats del poble. El seu perfil professional podríem catalogar-lo de perfeccionista, ecologista, innovador dintre de la seva altra gran passió que exerceix com a tècnic especialista en la viticultura. En l’àmbit polític és conegut com el militant històric d’ERC i un dels impulsors de Sant Cugat Decideix i de l’Assemblea Nacional Catalana.

A més també cal esmentar la Lirios, l'Ester, els Carles, els Jordis, el Ricardo, els Joans, el Josep Ma., el Jaume i l'Agustí que no pel fet de no formar part de la llista són menys importants.

La diversitat de perfils de cadascú ens aporten diferents punts de vista del poble i això és molt enriquidor.