Últim acte de campanya

xerrada
xerrada
Divendres 22 de maig ha estat l'úlltim dia de campanya!, de la primera campanya electoral d'Esquerra a Sant Cugat Sesgarrigues després de molts anys i n'estem molt satisfets!
Ens sentim molt orgullosos d'haver-nos guanyat la confiança de bona part dels veïns.
Si hi ha algú que pensa que al poble les coses ja s'estan fent prou bé, va bastant errat. Així que es va saber que a Sant Cugat Sesgarrigues es presentava una nova candidatura a les municipals, Esquerra Republicana, hi va haver gent que va contactar amb nosaltres per exposar-nos els seus entrebancs amb l'ajuntament. Amb les parades informatives i el porta a porta molts veïns ens han compartit les seves queixes i les seves inquietuts. Molts es senten ignorats i ens hem compromés que, des de l'Ajuntament, sigui des de l'alcaldia o des de l'oposició, vetllarem pels interessos de tothom.
Voteu Esquerra tal com vau fer a les Eleccions al Parlament Europeu del 2014.
Si algú té dubtes i encara no sap què votar: voteu qualsevol partit que estigui a favor del procés d'Independència: a Sant Cugat, de tres candidatures, dos n'estan a favor i han signat el compromís amb l'ANC, l'altre ho ignora totalment al seu programa electoral, a més de voler convèncer que a les Eleccions Municipals no hi té cap importància i ja es votarà Esquerra el 27S.
sopar